Udflugter og Turisme

En del af den service vi kan tilbyde

Det skal dog siges, at næsten intet er umuligt, så spørg endelig - enten vi kontakt eller via Forummet.

Lokalguide og udflugter

Jeg har over 6 års erfaring som lokalguide på Tenerife og kender det meste. Brugen ag mig som lokalguide kan variere ligefra en gåtur gennem Cost Adeje, hvor jeg forklarer om byerne, gode tederm de lokale, historie m.m. Til hele udflugter med bus.
Som hoved regel er en heldagstur ca 150 € (max 8 timer), halvdags tur 80 € og andre øer som La Gomera 180 €. Timer ekstra kan forhandles.
Husk at dette kun er guideservice, bus, chauffør, indgangspriser, færger m.m er udover.
Jeg laver gerne den udflugt netop du vil have, eller sammensætter en efter smag og behov. Se evt mere om udflugter her

Busudlejning

Busserne kan også lejes til private, foreninger også uden guide. Når du lejer en bus så er der 2 muligheder, halvdags og heldags. Henholdsvis 4 og 8 timer. Mindste busser 20 pax. Lejer du en bus til 30 personer og der den dag, ikke er en 30 personers ledig får du naturligvis en større uden omkostninger. Ekstra timer er 120 €.

Transfer

Som udlejning, men her tæller afstanden. Hvorfra og hvortil. Tur/retur eller bare en vej.

Arrangementer

(teambuilding, konferencer, gruppeophold, bryllupper, golf) m.m. Næsten alt kan lade sig gøre og kan arrangeres, så skriv gerne dit ønske og vi vil gøre vores bedste. Teambuilding er en virkelig speciel oplevelse hernede og er noget, vi sætter en stor ære i, at arrangere. Vi har her på øen alt fra jungle til vulkaner og mange måder, at ryste et godt mandskab sammen. Venskab, tillid og viden, sætter jeres gruppe og firma i et helt andet perspektiv og arbejdsmoralen og effektivitet, stiger voldsomt. Selvfølgelig er gruppemiddage også en mulighed. Konferencer og meget mere. Lad os give et tilbud.

Gruppemiddage

velkomstmiddage, familiemiddage eller firmamiddage sætter vi gerne sammen. Med transfer eller uden og med fri drikkevarer eller uden. Sig til og vi går igang.

Foredrag om det ÆGTE Tenerife

Skal vi lave et foredrag for jer om Tenerife og hvordan det i virkeligheden er, at bo her. Øens historie, legender, natur, flora fauna eller andet. Det gør vi meget gerne, både for små grupper og for større. Jeg kan endda lave det for familier på hotellet eller en restaurant i nærheden. Vi hjælper gerne, med at alle kommer til at elske Tenerife som vi gør.

Fuld pakke (rejse,ophold+Arrangementer)

Feriepakker gjorde vi meget i før i tiden, men idag laver vi normalt ikke enkelt rejser. Vi kan simpelthen ikke konkurrere med de helt store. Men er i en lille gruppe, vil lave en singlerejse eller andet, ser vi naturligvis gerne på det.

Kontakt

Skriv her: Direkte kontakt
WhatsApp: Chat her
Mail: admin(@)tenerifetours.org
Telefon: +34 639 377 288