Udflugter på Tenerife

Udflugter, chartere, oplevelser, arrangementer, ophold på Tenerife.
Oplev vhaler og delfiner på Tenerife med katamaranen MustCat

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife.

MustCat er en skøn katamaran på Tenerife, der sejler ud for at se hvaler og delfiner. En af de mest fantastiske ture, du kan deltage i hernede. De sejler ud på 3 timers ture og 4 timers ture.

Båden sejler hver dag og alle ture inkluderer mad og drikke ombord. Drikkevarerne  består af et udvalg af sodavand, vand, øl, sangria og cava.

På alle sejladser er der mulighed for en dukkert i havet. Der bliver smidt anker i en lille afsides bugt så, vi kan svømme og snorkle lidt.

Alt i alt en skøn tur, hvor vi har muligheden for at opleve delfiner, hvaler og evt havskildpadder.

MustCat tilbyder altid en hvalgaranti på deres 3 og 4,5 timers ture. Dvs at hvis du ikke har haft muligheden for at se dem, så tilbyder de dig en gratis tur en anden dag. Man kan desværre ikke få pengene tilbage, men alligevel en god service.

De har samtidig en busopsamling i det meste af det sydlige Tenerife. Du vil ganske sikkert kunne finde et hotel nær dig hvor de samler op. Skriv gerne for mere info.

Priser for 3 timer (alle dage): Voksne 41 € og børn mellem 4-12 år 20.50 € 

Priser for 4,5 timer (kun mandag itv): Voksne 54 € og børn 4-12 år 27 € 

*børn under 4 gratis, men husk at sige til hvor mange I er ialt, idet der er et maks antal for katamaranen uanset alder.

Privat Charter af MustCat

Denne fantastiske katamaran kan også lejes helt privat med mad og fri bar, samt evt opsamling på dit hotel. Maks antallet der sejles med er for tiden 50 personer. Det er et fint anatal, for MustCat har tilladelse til 70 personer. Med kun 50 personer, er der godt med plads. Der er intet mindstekrav for en privat charter. 

En perfekt tur for grupper, foreninger og firmaer.

Pris: 3 timer er 1.400 € og 4,5 timer er 1.900 €. (Hvis I er 50 personer er prisen pr person henholdsvis 28 € og 38 € )

Hav en rigtig go' ferie på Tenerife

Kontakt

Skriv her: Direkte kontakt
WhatsApp: Chat her
Mail: admin(@)tenerifetours.org
Telefon: +34 639 377 288