Udflugter på Tenerife

Udflugter, chartere, oplevelser, arrangementer, ophold på Tenerife.
Dybhavsfisker med Yate Sofia på Tenerife

Dybhavsfiske på Tenerife, en unik oplevelse.

Der er mange muligheder for, at fiske på Tenerife og en af dem er dybhavsfiske.

På denne tur kommer du ud med den nok mest erfarne yacht på Tenerife. Yate Sofia har været igang siden 1969, og Johnny er nærmest født på båden. De kender Atlanterhavet omkring Tenerife, som sin egen baglomme.

Disse egenskaber forbundet med en fantastisk kundeservice, gør båden og dens besætning helt unik.

Når vi tager ud med Yate Sofia er det for at fange de helt store fisk i havet, Den nok mest ikoniske fangst, er den blå marlin. Dem findes der en god del af hernede, men der er naturligvis ingen garanti, som enhver sportsfisker ved.

Af andet kan nævnes tun, wahoo, hajer, sværdfisk m.m. For alle disse prægtige dyr fører båden såvidt mulig en "catch and release" politik.

Tag med ud på en fantastisk dag på Atlanterhavet og nyd turen enten som tilskuer eller som fisker. Båden kan også lejes på privat basis. I sidstnævnte tilfælde er den blevet brugt til møder, slap af ture, fotografi og naturligvis til dybhavsfiskeri. Ved privatlejning bestemmer du.

Der findes delte ture, hvor man fisker med andre. De afgår alle dage foruden søndag. Alle ture indeholder naturligvis drikkevarer og let spise ombord. Fisketurene er som beskrevet nedenunder.

4 timers dybhavsfiske: 70 euro for fiskere og 50 euro for tilskuere (PS begrænset antal tilskuere idet det er en dybhavsfiske båd).

7 timers dybhavsfiske: 110 euro for fiskere og 60 euro for tilskuere (PS begrænset antal tilskuere idet det er en dybhavsfiske båd).

Privat lejning af Yacht og besætning: 600 euro for 4 timer og 125 euro pr time ekstra.

Du kan bestille eller forhøre dig yderligere om dybhavsfiske på yatesofia(a)tenerifetours.org eller på telefon +34 662 35 35 37 (dansk), +34 607 66 99 98 (spansk,engelsk) eller med appen whatsapp (skriv direkte til +34 662 35 35 37). Åbningstider for Yate Sofia er lokal tid 9-17. Dk tid 10-18.