Udflugter på Tenerife

Udflugter på Tenerife
Der findes et utroligt stort udvalg af udflugter på Tenerife og du/I kan også sagtens sammensætte jeres helt egen.Idet vi har mulighed for at bruge helt små busser til temmelig store busser, har vi mulighed for at lave udflugter for de fleste grupper. Det være sig større familier, foreninger, firmaer eller andet. I behøver skam ikke at rejse med os for, at bestille en udflugt hos os.

Du kan evt se på nogle af de nedenstående udflugter og se om de passer ind i det, du netop ønsker. Det er de mest brugte udflugter på øen, men alt kan laves om. Noget kan fjernes og andet lægges ind osv. Der skal dog tages højde for tid og logistik. Der er bla grænser for, hvor store busser, der kan komme ned til Masca dalen og jeg anbefaler ikke størren end 20 og max 24 personers busser (de sidste kan være svære at få fat i). Er I flere, jamen så bestiller vi bare flere busser og guider. Vores udflugter tilpasser sig dit behov.

Det behøver ikke at være vanvittigt dyrt at få lavet sin egen private udflugt

  • Lad os bare tage et eksempel. Mange danske rejsebureauer tilbyder en Ørundtur for omkring 44 €. Hvis vi nu siger I er en gruppe på 30 personer, ville vi kunne lave denne tur for omkring 30 euro . Nu er det bare en eksklusiv tur udelukkende for jer med jeres egen danske guide på turen. SPAR ca 14 euro pr person!!

  • Turen til Teide koster ca 299 kroner (ca 40 €) hos de danske bureauer og det for det meste UDEN tid til at komme med svævebanen. Lad os sige I er en mindre gruppe, som altid er det dyreste, ville vi med en 20 personers bus, kunne lave turen til jer for ca. 28 euro. Og det med tid til kabelbanen. Prisen til denne er dog ikke inkluderet. Det foregår naturligvis også med privat dansk guide. SPAR ca 12 euro pr person!!

PS. En heldagsudflugt er 8 timer og en halvdags tælles som værende 5. Vær venligst opmærksom på at busselskabet tager 100 € ekstra for hver påbegyndt ekstratime i forhold til det angivne.
PPS. Alle priser, der er angivet er ca priser og kan uden yderligere varsel ændres af bl.a. nye buspriser, skatte ændringer m.m.

 Få et uforpligtende tilbud ved at skrive til os under kontakt: https://tenerifetours.org/index.php/om-os/kontakt-os . På forhånd tak.

 

 

Teide og Masca Dalen

Teode og Mascadalen - udflugter på TenerifeVi skal igen til Teide, men denne gang ikke helt til toppen. Vi vil køre igennem Nationalparken, og stoppe ved "Roques de Garcia" for at nyde udsigten og evt. tage billeder. Herefter fortsætter vi gennem Orotava Dalen, til den flotte gamle by Icod de Los Vinos.

Her skal vi se det berømte Drageblodstræ.

Når vi har set Deageblodstræet kører vi videre mod Garachico, der delvist blev udslettet af lava i 1706. En malerisk lille by ved kysten, der giver et præg af at have stået stille i mange år. Her der vil være tid til at nyde en frokost i en lokal restaurant (ikke inkluderet i prisen).

Fra Garachico kører vi mod Masca Dalen, der før i tiden blev brugt som tilflugtssted for pirater. En utrolig flot dal, hvor vi tilbringer lidt tid på egen hånd. Læs evt mere om denne udflugt på Tenerife i bloggen.


La Gomera

Vi starter med at tage færgen fra Playa de Los Cristianos mod San Sebastian på La Gomera. I San Sebastian findes Asuncion Church også kaldet Columbus House, hvorefter vi kører til Carboneras Mirador, som er en udkigspost med en fantastisk udsigt.

Vi skal også se Garajonay Nationalpark og Hermigua dalens grønne landskaber, La Palmita. Når vi ankommer til den lille by Las Rosas stopper for at spise en typisk kanarisk middag og får en demonstration af det verdenskendte fløjtesprog man tidligere brugte på La Gomera.

En dejligt afslappende udflugt med masser af flot natur, der absolut er umagen værd.


Ørundtur

En flot tur rundt om Tenerife og dets mange varierende landskaber og idylliske småbyer.

Vi skal også på denne tur besøge Dragetræet, og La Orotava, hvor vi vil gå en tur og se det berømte kanariske hus “Los Balcones”, som er kendte for deres kanariske håndværk / brugskunst. I Puerto de la Cruz vil der være tid på egen hånd evt. for at få lidt at spise, eller se den flotte nordlige by.

På vejen hjem kører vi forbi Candelaria, hvor vi skal besøge Den Sorte Madonna, som er alle Kanarie Øernes beskytterinde. Her kan man ohså se stautuer af de sidste Guanche Konger på Tenerife.


Loro Parque

Loro Parque er ubeskrivelig flot og må besøges. Den er som de selv siger et "must" på Tenerife. Her finder du dyr af alle slags og det bedste af det hele er at se, at dyrene virkelig har det godt og trives.

Der findes også et Kinderlandia, hvor børn kan boltre sig. Her er et flot Spækhuggershow, Delfinshow, Søløveshow og papegøjeshow. Simpelthen et fantastisk sted!


 

Forespørgsel udflugt

Få tilbud på privat udflugt

Rejser til Tenerife kun fly, kun hotel eller hele pakken

online

Vi har 65 gæster og ingen medlemmer online

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME