Rejser

Rejser til Tenerife

Rejser til Tenerife eller bestil kun fly til Tenerife

Vi har valgt at specialisere os i rejser til Tenerife, idet vores erfaring på øen er enorm. Der er sket en del ting siden vi sidst havde rejsebureauet igang, hvor det vigtigste er, at det nu kun er muligt at få rejserne via rutefly og det skaber et par ændringer.

Det betyder bl.a. at jo tidligere man bestiller og desto mere fleksibel man er, desto billigere vil vi kunne lave billetterne. Normalt vil alle vores afgange være om søndagen, men er du fleksibel og muligvis kan rejse en fredag, torsdag eller måske tirsdag. Ja så kan det være at der er flere tusinde at spare.

Det kan aldrig skade at spørge efter en pris. Det er naturligvis helt uforpligtende og gratis. Du skal være hjertelig velkommen ti at kontakte os og bede om et helt uforpligtende tilbud. Vi vil med glæde sende dig et tilbud.

Husk du kan både få et tilbud på rejser til Tenerife med fly + hotel  eller et tilbud på kun fly eller kun hotel til Tenerife .

Vores "normale" afgange ligger om søndagen, men har du muligheden for at være fleksibel er der rigtig mange penge at spare. Lad os tage et eksempel, som flypriserne ligger lige nu (11/05-2019). Flypriserne ændrer sig løbende, og netop derfor er det godt at være ude i god tid og gerne med en smule fleksibilitet.

Eksempel på en decemberrejse til Tenerife 

  1. Normal pris: Afgang den 1/12 med en uges ophold på GF Isabel ****. 2 voksne med ophold i en af deres fine bungalows og med all inclusive. Prisen for denne rejse ligger pt på ca. 15.000 kr som samlet pris for 2 voksne.

  2. Fleksibel pris: Afgang den 3/12 (en tirsdag) og nøjagtig det samme som i eksempel 1. GF Isabel, 2 voksne, 1 uge og all inclusive. Samlet pris ca 12.500 kr. Der er i dette tilfælde og som flypriserne ligger lige nu ca. 2.500 kroner at spare. Det er jo også en slags penge. Så er ulempen, ulejligheden at rejsen er fra tirsdag til tirsdag og ikke søndag til søndag. Men er du bare en smule fleksibel og lidt hurtigt ude, kan der være rigtig mange penge at spare.

Vi ønsker dig en rigtig god ferie på Tenerife og skriv gerne til os for et helt uforpligtende rejseforslag. Om så det er hele pakken, kun fly eller kun hotel. Vi er altid til at snakke med.

 

Få et uforpligtende rejsetilbud her
Vi svarer altid hurtigst muligt

 

Forespørgsel kun fly eller kun hotel

Rejser til Tenerife kun fly, kun hotel eller hele pakken

online

Vi har 46 gæster og ingen medlemmer online

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME