Teide National Park på Tenerife

Teide National Park på Tenerife

Et netværk af National Parker på Kanarieøerne prøver at konservere netop deres mest karakteristiske økosystemer. Dette gælder naturligvis også Teides National Park. Tenerifes uden tvivl mest kendte varetegn.

Vulkanen Teide med en gennemsnitshøjde på 2.000 meter over havet, repræsenterer et af de mest spektakulære eksempler på vulkansk udvikling og er et godt eksempel på det der kaldes alpinsk-vulkansk økosystem.

Hvad angår den enorme biologiske rigdom i Teides National Park finder man en flot flora der har en stor procentdel af endemiske (findes kun her) planter og et stort antal af hvirvelløse dyr.

Denne National Park, skabt i 1954 i anerkendelse af dens vulkanske og biologiske værdi, er den største og ældste af alle kanariske parker med et overflade areal på 18.990 ha.

Udover selve Teides National Park er den omgivet af Corona Forestal Parque Natural, som med sine 46.612,90 ha er det største naturlig beskyttede område på Kanarieøerne.

The World Heritage Committee (Verdens Arv Komiteen) indskrev Teides National Park på UNESCOS Verdens Arv liste den 27. juni 2007.

Kontakt

Skriv her: Direkte kontakt
WhatsApp: Chat her
Mail: admin(@)tenerifetours.org
Telefon: +34 639 377 288