Check Inn Atlantida ***

 Check Inn Atlantida


Playa de Los Cristianos - Avda. Londres, 3. Los Cristianos - 38650 Arona. Sta. Cruz de Tenerife

Hotellet ligger skønt i Los Cristianos og blot 10 minutters gågang fra strand og promenade. Det er også hernede, du finder det meste af byens aftenliv og
restauranter. Der findes naturligvis også en god del butikker for de shopping glade.

En helt fantastisk tur langs stranden med udsigt over til La Gomera og til havnen, hvor bl.a. Fred Olsen og Naviera Armas lægger til. Når du når derhen står du nærmest i det man kan kalde det turistiske centrum i Los Cristianos og lige overfor stranden, hvor man kan finde et par gode restauranter og en del "turistfælder".

Selvom det umiddelbart ser ud som om, at strandpromenaden slutter der, så gør den det slet slet ikke. Den fortsætter meget længere ud, og selv om det er en lang tur så er den meget flot. Den kan kræve et par "pit stops" ;-) undervejs, men er hele gåturen værd.

Hotellet er et lejlghedshotel og meget godt udstyret med bl.a. 3 pools (1 opvarmet), Minigolf, Basket, Animation, Beachvolley m.m.

Samtidig er det også et perfekt familiehotel, idet vi råder over den ene af de helt store lejligheder med 2 soveværelser, hvor der kan være plads til 4 voksne og 2 børn (under 12) eller 5 voksne. Der er også en god del lejligheder med plads til 2 voksne og 2 børn (under 12 år) eller 3 voksne.

 


Standard lejligheder

Standard lejlighederne er de billigste af lejlighederne. Grunden er simpel. Hotellet er ved at renovere samtlige lejligheder, men er ikke nået til alle 192, så dem der endnu ikke er blevet helt færdig renoverede kaldes standard. De er ganske udmærkede og måler 35 m2, med stue, Sofa der kan slås ud til sovesofa, TV, lille køkken med kogeplader, mikroocn, vandkoger, kaffemaskine og toaster. Der er naturligvis et badeværelse med bruser og et soverværelse også. Balkonen/terassen måler 12 m2 og er forsynet med stole og et bord til lidt hygge om aftenen.

Der er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år - eller 3 voksne


 

Superior lejligheder

 

37 m2 størrelse lejlighed med stue og fjernsyn. , amerikansk køkken fuldt udstyret med kogeplader, aircondition, mikroovn, køleskab, vandkoger, toaster og kaffemaskine. Der er et badeværelse med bruser, seperat soveværelse og en dejlig stor terrasse med liggestole, stole, bord og parasol. Terassen måler 20 m2. Rengøring 5 gange om ugen og hådklædeskift 3 gange. 

Der er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år - eller 3 voksne


Premium lejligheder

 

Premium lejlighederne er fuldstændig gennemreformerede og nyistandsatte. 35 m2 stilfyldt dekoreret lejlighed med masse af komfort. Stuen indeholder naturligvis sovesofe og fladskærms TV. Køkkenet har kogeplader, mikroovn, vandkoger, toaster kaffemaskine og køleskab. Seperat soveværelse og badeværelse med bruser. Balkonen måler 12 m2 og der bliver gjort rent 5 gange om ugen og håndklæder skiftes 3 gange om ugen.

Der er plads til 2 voksne og 2 børn under 12 år - eller 3 voksne


 

3 værelses lejligheder

 

Den perfekte lejlighed for den store familie. Lejligheden måler 43m2 og har 2 seperate soveværelser (1 med seperate senge og 1 med dobbeltseng). De har også stue med fladskærms TV, sovesofa og et komplet udstyret amerikansk køkken, som har kogeplader, mikroovn, vandkoger, toaster kaffemaskine og køleskab. Der er badeværelse med bruser og en 12 m2 terasse med stole og bord. Der bliver gjort rent 5 gange om ugen og håndklæder skiftes 3 gange om ugen.

Der er plads til 4 voksne og 2 børn under 12 år - eller 5 voksne


På hotellet er der mulighed for morgenmad, halvpension, fuld pension (uden drikkevarer) og All Inclusive / Alt Inklusive

Jeg synes

Check Inn Atlantida er et ganske udmærket hotel og har oppet sig gevaldigt igennem de sidste par år. Jeg  syntes selv det var ok at bo her og godt rent. Dejligt servicemindet personale med et smil på læben og en god morgenmad.
Hotellet er ideelt for store børnefamilier men også bare jer, der til tider gerne vil blive hjemme på terassen nyde en god spansk Rioja, samtidig med man laver noget nemt i det lille køkken. Også perfekt for langtidsophold.

Hvad angår deres all inclusive er det, hvad man kan forvente af et 3 stjernet hotel. Ikke prangende men heller ikke dårligt. For en børne familie vil det i hvert fald nok kunne svare sig i mange tilfælde, idet jeg har mulighed for i mange perioder, at give 1 barn det all inclusive gratis - og så er der jo penge at spare.

Min egen præference er med morgenmad, idet området byder på rigtig mange gode spisesteder.

Få pris på kun hotel

Få pris på kun hotel

Rejser til Tenerife kun fly, kun hotel eller hele pakken

online

Vi har 44 gæster og ingen medlemmer online

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME