De sidste par dage

Tiden flyver afsted og alligevel synes det som om, jeg står stille med alle de ting der skal laves. De sidste par dage har jeg været igang med at kontakte flere hoteller for forhåbentlig at få et større udvalg og meget gerne bedre priser ;-)

Flykontrakterne til Tenerife er på plads og har både fordele og ulemper, men det kan vi komme ind på senere. Det kommer, som det ser ud nu, alligevel til at stå under rejser på hjemmesiden. Idet flyene er rutefly idag, er der helt andre regler og hørdler man skal igennem. Det var lettere da jeg kunne købe direkte charterfly, men det skal nu nok gå. Dog må jeg sige at priserne for fly til Tenerife er steget en del i forhold til det, jeg har været vant til. Vi kommer iøvrigt til at flyve om søndagen.

MEN hvis I er flexible omkring rejsedatoer og nogle gange kan en onsdag eller evt lørdag, kan det sagtens ske, at vi kan få bedre priser, idet flypriserne udenfor weekenden mange gange er billigere, men det er endelig bare at sende mig en mail når I ved noget, fordi rutefly skifter priser meget hurtigt. Nemt fra dag til dag.

Ellers er de sidste par dage gået med, at prøve at få sat lidt mere på hjemmesiden. Det er skønt at lege lidt blæksprutte mellem at forhandle kontrakter på fly og hoteller og samtidig prøve at lave en hjemmeside.

Og så er der jo alt det "kedelige" excel noget ;-) ,  men der skal jeg sige, at jeg får en rigtig god hånd af en ven, som hedder Henning. 1000 tak ven.

Jeg er nød til at løbe, idet der stadig er en del at se til, men så er I da lidt opdaterede.

Hav en god dag derude

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME