Al beyndelse kan være svær

Vores hjemmeside er langt langt fra færdig, men der ligger så utrolig meget arbejde inden vi når, og er nået så langt.

Jeg tænkte på, at åbne siden på trods af, at den ikke er færdig og gøre et forsøg på at fylde bloggen ud, så godt som på daglig basis , så I rent faktisk kan følge med I hvad jeg laver (og har lavet) for langsomt at nå til det, der i sidste ende gerne skulle ende ud med både rejser og udflugter på en af verdens dejligste øer ,- nemlig Tenerife.

Jeg var i tvivl om dette overhovedet kunne være interessant, men en ven opfordrede mig til, at gøre det. Og jeg vil følge hendes råd.

For dem af jer der så kunne være interesseret i at følge med i, hvad der sker omkring dette projekt jeg har fået skudt igang, kan I med ævne mellemrum hoppe forbi bloggen og se om der skulle være sket noget nyt og noget sjovt.


Samtidig vil jeg prøve at få sat hjemmesiden op så det vil være muligt at lægge kommentarer (hvis jeg ellers kan lære hvordan man gør ;-). Alle former for respons, kritik og foreslag er mere end velkomne. Tro det eller ej, det kan være netop din ide, der ændrer slagets kurs selvom det måske virker uinteressant for dig. Det er bare min måde at sige på, at alle, virkelig alle er mere end velkommen til at lægge kommentarer, til samtlige indlæg når det er sat igang. (PS dette bliver sat ind som værende første indlæg, som prøve for at se om det kan lade sig gøre)

Tak og med venlig hilsen
Frank

 

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME