Nu med 2 nye hoteller

Udskriv

Tenerife Sur et skønt hotel i Los Cristianos

Det bliver et ganske kort indlæg i bloggen i denne omgang, blot for at nævne, at vi endelig er lykkedes med at få et af mine yndlingshoteller med på listen. Et skønt 3+ hotel beliggende i Los Cristianos tæt på by, gågade og rutebilstation.

Hotellet hedder Tenerife Sur og er 3 stjernet. Rigtig mange af tidligere gæster har boet her og været meget tilfredse med opholdet. Hotellet har både lejligheder og studio værelser. Det er ikke for stort og heller ikke lille. Det har en passende størrelse til at være kanon hyggeligt og stadig i en størrelse, hvor der også sker lidt. Et dejligt poolområde og en rigtig god service. Studioerne er for max 2 voksne og deres 2 værelseslejligheder er for max 3 voksne og 1 barn, men nok bedre egnede til 2 voksne og 2 børn.

Tenerife Sur er uhyre populært blandt mange og det ses også tydeligt på deres salg. Allerede på nuværende tidspunkt er alle deres studios udsolgt indtil den 2/12 - 2019 og det kan hurtigt ændte sig. Det kan angående Tenerife Sur godt svare sig at være hurtigt ude. Faktisk kan man sige at det generelt godt kan svare sig at være hurtigt ude, som tingene er idag. I gamle dage kunne det svare sig at vente til sidste øjeblik, men idet de fleste rejser til Tenerife idag foregår med rutefly (som i dette tilfælde Norwegian), så stiger priserne jo tættere vi kommer på afrejsedatoen. Hotellet koster naturligvis det samme. Den store omkostning er flyene, hvorfor det virkelig kan betale sig at være hurtigt ude, hvis man allerede nu ved hvornår man vil afsted.

Det var det ene af hotellerne. Det andet er søsterhotellet, der ligger lige overfor og hedder Cristian Sur. Også et godt hotel, omend Tenerife sur efter min mening er en lille smule bedre. Deraf 3+, hvor Cristian Sur er et 3 stjernet hotel.

Cristian Sur har den kæmpefordel, at de har ganske få lejligheder, som er 3 værelses med an max kapacitet på 5 voksne og 1 barn eller 4 voksne og 2 børn. Det gør hotellet dejlig interessant for der er ikke så utrolig mange hoteller for de store familier. Igen er det vigtigt at være hurtigt ude, hvis du leder efter de store lejligheder. Hvis det er 2 værelses lejligheder du er ude efter, så plejer der at være ledighed på hotellet. Det er uden tvivl de store lejligheder, der ryger først.

Begge hoteller kan fås med morgenmad eller halvpension. Spisningen foregår på den fine restaurant på Tenerife Sur.

God ferie til jer. Vi ses ;-)

Tags: , , ,