Dybhavsfiske på Tenerife

Dybhavsfiske på Tenerife. Sportsfiskeri.

Er du en ivrig fisker derhjemme? Sportsfisker? Eller bare nysgerrig? Så kan dybhavsfiske være noget for dig. Denne flotte specialbyggede striker 44, med outriggere og noget af det bedste udstyr penge kan købe, giver dig en unik mulighed for at gå efter de virkelig store fisk.

Mellem Tenerife og La Gomera er faunaen i Atlanterhavet utrolig stor og mulighederne for at fange noget pænt større end den hjemlige makre, er meget stor. Som enhver fisker ved, er der aldrig en garanti for at fange noget. Man kan dog gøre sit bedste både med udstyr og erfaring. Og begge dele finder du på Sofia. Udstyret er godt og af anerkendte mærker. Hvad angår erfaringen, så er kaptajnen Johnny, nærmest født på havet og med dybhavsfiskeri i blodet.

Som ganske lille blev han taget med af sin far og dybhavsfiske direkte ind i årene fra barnsben af. Med over 30 års erfaring, kender Johnny de bedste ruter og er rigtig god til at finden fiskene. De opholder sig jo ikke fast på et sted. Mange ting spiller ind og søgningen efter den store fangst er også en del af jagtglæden.

Noget af det man kan fange hernede er Dorado, Barracuda, Tun (Skipjacks, Yellowfinn, Bigeye m.m.), Sværdfisk, Hajer (Macu, Sharpnose, Hammerhaj, Silky og andre. Men nok den største af alle drømme er at fange en Marlin. Specialt den blå Marlin er et prægtigt dyr, som aldrig nogensinde giver op uden en helt fantastisk og meget hård kamp. Det må være enhver fiskermands drøm at fange netop en blå marlin. De findes hernede. Som tidligere nævnt, så er de oftest at finde lige præcis mellem La Gomera og Tenerife. Måske lidt tættere på La Gomera, men de flytter sig jo også. Dog vil det, hvis man virkelig er ude efter det helt store Big Game som blå marlin og har tålmodigheden og lysten, altid være bedre med den længere tur på 7 timer.

Der tilbydes 3 typer dybhavsfiske ture af Yacht Sofia på Tenerife. 4 timers dybhavsfiske med andre fiskere, 7 timers dybhavsfiske med andre fiskere og tilsidst den private charter, der som udgangspunkt er 4 timer. Dog kan en privat charter vare den tid, du ønsker og naturligvis er villig til at betale for. På en privat charter bestemmer du selv om du vil bundfiske, trolle, Spinne eller andet. Eller kombinere turen med ren afslapning og fiskeri. Det er helt op til dig og din gruppe. 

Hvis man tænker lidt ud af boksen er Yachten faktisk også rigtig godt egnet til en blanding af arbejde og sjov ved en privat charter. En anderledes måde at holde et møde på.

Turene:

  1. 4 timers dybhavsfiske på Tenerife
    Dette er en tur med andre fiskere, hvor der er et maksimum af 9 fiskere på båden. Båden tilbyder desværre ikke pick up ved hoteller, så man skal selv møde op ved båden eller kiosken. I turen er alt materiale, udstyr, frugt,sandwich og drikkevarer inkuderet. Prisen pr person er normalt 70 €, men vi har ca 10% rabat på alle turene så det er 63 € pr fisker. Og skulle man Ønske, at have en tilskuer med, så koster tilskuere 50 €.

  2. 7 timers dybhavsfiske på Tenerife
    Dette er en tur med andre fiskere, hvor der dog kun er 7 fiskere med. Turen indeholder det det samme, hvad angår udstyr og selve turen. Dog er maden lidt anderledes. På denne tur bliver der serveret en portion "rigtig" mad og ikke kun en sandwich. Der er naturligvis også frugt og drikkevarer inkluderet. Pris pr fisker 100 € og tilskuere 60 €.

  3. 4 timers dybhavsfiske på Tenerife - PRIVAT CHARTER
    Dette er en tur udelukkende for jer (max 8 personer). Det er dig der sætter dagsordenen, og vi fisker på din ønskede måde. Om det er bundfiskeri, spinning, currican, Spinning. Det er helt op til dig. Kaptajnen står naturligvis til din rådighed og er klar til at give dig råd, hvis du ønsker det. Denne 4 timers private charter koster 540 €. Hver ekstra time koster 125 €. Der er naturligvis som på de andre udflugter også spise og drikkevarer inkluderet.

 

 

 

 

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME