Peter Pan - sørøverskibet på Tenerife

Bådture på Tenerife

Peter pan - sørøverskibet på Tenerife

Peter Pan er det, de selv kalder sørøverskibet på Tenerife. Båden har ikke rigtig noget med sørøver at gøre udover udseendet. Der er flere, der har troet at båden havde et sørøver tema ombord, men det er ikke tilfældet. Så det er i hvert fald ikke derfor I skal vælge båden.

Skibet er pænt og blev bygget i 1962 og sidst renoveret i 2001 og tilbyder 2 og 3 timers ture. Personligt synes jeg at 2 timers turene er alt for korte, men det er op til den enkelte. Der burde være tid nok til at se hvalerne og måske delfiner på en to timers tur, idet de kommer meget tæt på kysterne. Det kommer vel også lidt an på om man, som mig, elsker at være på havet eller om man vælger en sådan tur udelukkende med henblik på at se hvaler og delfiner.

 2 timers turene koster i skrivende stund 25.00 € og 3 timers turene koster 35.00 €. På 3 timers turene er der også tid til at få en dukkert i havet, hvis man skulle få lyst til det. Samtidig er maden inkluderet i 3 timers turene. Drikkevarer er inkluderet på begge ture. Jeg vil sige at prisen, er rimelig i forhold til hvad man får for dem.

Alle både har fordele og ulemper og alt efter hvilken slags oplevelse man ønsker kan man komme til at betale mere eller mindre. Denne båd ligger i middelzonen hvad angår priserne og det synes jeg også turen gør.

Selve oplevelsen ved at se hvaler og delfiner er helt fantastisk og skal opleves, når du nu alligevel kommer til Tenerife. Og som sagt. Er det den eneste grund, er denne båd et ganske udmærket valg rent prismæssigt. Ønsker du dog både turen og noget mere komfort og kvalitet, ville jeg måske kigge efter andre både.

Fordele og ulemper

Fordele:

Prisen er rimelig i forhold til turen
 Skibet er pænt og godt vedligeholdt

Ulemper:

De må sejle med op til 60 personer på turen, og idet alle gerne vil tjene penge, er båden desværre tit temmelig presset.
 Pga af bådens udformning bevæger den sig en del. Bliver du let søsyg er det ikke denne type skib, du skal med.
 Ved ikke om dette er en ulempe for alle, men netop pga bådens størrelse, kommer vi desværre ikke helt så tæt på de fantastiske dyr, som vi gør på de lavere sejlskibe, motorbåde og katamaraner. For mig er det en vigtig detalje, men det er det sikkert ikke for alle

Jeg vil lige afslutte med at jeg med vilje ikke har skrevet om maden der plejer at være ris med grøntsager, kylling og salat. Grunden er, at det er så utrolig individuelt. Jeg har hørt folk på båden brokke sig utrolig meget, mens andre sad og roste maden til skyerne. Personlig synes jeg ikke maden er dårlig. Den er heller ikke fantastisk, men ganske udmærket taget i betragtning hvor vi er og hvad udflugten har kostet.

 Med ganske få ord, vil jeg sagtens kunne anbefale båden, hvis det eneste formål med turen er at få set hvaler og delfiner. Skulle jeg ønske en god dag på havet noget mere komfortabel, hvor jeg udover at komme tættere på hvalerne og delfinerne også kan nyde en skøn dag på havet, ville jeg vælge en anden bådtur.

Vi er ikke alle enige, så læg gerne en kommentar og fortæl mig om din oplevelse med Peter Pan på Tenerife nedenunder.

Hav en rigtig god dag

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME