Hvaler og delfiner på Tenerife

Udskriv

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife - en helt unik oplevelse

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife, er noget af det smukkeste, du kan gøre når du er på besøg. Det er en helt fantastisk oplevelse at opleve disse prægtige dyr i deres naturlige omgivelser. Hvis jeg skulle vælge en udflugt på Tenerife, som ikke skal være en historisk tur med masser af information, så vil jeg sige, at opleve hvaler og delfiner på en tur ud i Atlanterhavet, er et absolut must.

Det kan på ingen måder sammenlignes med et besøg i  det lokale zoo, hvor delfinerne udfører akrobatiske numre. Her oplever du dyret i dets naturlige omgivelser og meget tættere på end du regner med. Man vil naturligvis aldrig kunne garantere 100% at man ser både hvaler og delfiner, men der er så mange, at det er næsten umuligt ikke at se dem. Hvaler er der så mange af rundt om Tenerife, at flere og flere både lover hvalgaranti. Dvs, at ser du ikke hvaler, jamen så får du pengene tilbage.

Det er der en grund til. Jeg har i de over 10 år jeg har boet på Tenerife og været ude med de fleste af bådene, aldrig været ude for ikke at se hvalerne. Aldrig. Til gengæld vil jeg sige, at delfinerne kan godt udeblive. Vi ser dem tit. Rigtig tit. Og også ganske tæt på, men ikke helt så tit som hvalerne. Det kan nok være svært at sætte en procentdel på, men i godt over halvedelen af alle ture på havet, vil du ganske sikkert også opleve delfinerne.

Der findes mange både, som tilbyder disse ture som generelt varer fra ,mellem 2 timer til 5 timer. På en 2 timers tur, vil du have tid nok til at opleve hvalerne og forhåbentlig også delfinerne, men ikke meget tid til at nyde en skøn tur på havet. Det er en slags lyn foto tur, for at kunne sige at så har man da gjort det ;-) eller for dem, der ikke er så glade for havet og bølgernes blide bevægelser. 3 timers turene er den gyldne middelvej og på disse ture er der også oftest mad og drikke inkluderet (gerne en sandwich og sodavandog måske øl, sangria og vin). På disse ture er der både tid til at se hvaler, nyde turen og oftest også at få en dukkert i havet.

De sidste længere ture. Mellem 4,5 og 5 timer, er for alle os, der bare elsker at være på havet. Det giver god tid til at finde de bedste steder med hvaler og delfiner og samtidig til at nyde havet både fra båden og i badetøjet. På disse længere ture er mad og drikke så godt som altid inkluderet. Her er det ofte, i gåseøjne, rigtig mad. Det kan være paella, nogen har en buffet eller evt grillmad. Der er utrolig mange muligheder.

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife er et "must". Det må du ikke gå glip af

Nu snakker vi jo om hvaler og delfiner, men vi er også list inde på emnet både på Tenerife. Så det jeg bare ganske hurtigt ville tilføje er, at nogle af bådene tilbyder også en Sunset Cruise, hvor man kan få en aftensejlads. Fuldstændig afslappende på Atlanterhavet, måske med en drink i hånden og se solen gå ned i horisonten. Det er en virkelig flot oplevelse, men regn ikke med at opleve hvaler og delfiner på disse ture. Det er selvfølgelig sket, men det er temmelig sjældent. Alligevel kan jeg varmt anbefale disse ture for dem, der godt kan lide en flot oplevelse. Bare det at se solen gå ned i Atlanterhavet og det levende orangerøde farvespil på havet er en uforglemmelig udsigt.

hvalerdelfinertenerife.jpg hvalerdelfinertenerife1.jpg hvalerdelfinertenerife2.jpg

hvalerdelfinertenerife4.jpg hvalerdelfinertenerife5.jpg hvalerdelfinertenerife6.jpg

hvalerdelfinertenerife7.jpg

Husk gerne, at vi meget gerne arrangerer private chartere på forskellige både. Der findes både med plads til lige fra 8 til mange 100, så det er muligt at få et godt tilbud på næsten alt. Skriv til os, hvis du kunne være interesseret i en flot udflugt på Atlanterhavet for at se hvaler og delfiner. Eller for at opleve solnedgangen. Send os en forespørgsel her.

Hav en rigtig god dag derude og jeg glæder mig til vi ses på Tenerife ;-)

Tags: , , , , ,