Lidt løst og meget nyt

Så er der gået et stykke tid, hvor der ikke har været tid til at skrive så meget. Jeg har arbejdet på at få de bedste priser på både hoteller og fly.

Samtidig har det været vigtigt for mig at de hoteller, jeg har valgt, er steder, der efter min mening er gode steder. Steder der lever op til den kategori de ligger i og hvor jeg har en god fornemmelse af gæsternes tilfredshed med opholdet. Indtil videre har jeg valgt at kun skrive kontrakt med 2 hoteller af flere årsager.

Et er at jeg er sikker på at disse kan leve op til de krav, jeg har til dem og noget helt andet selvfølgelig priserne. Der er flere jeg har fravalgt. Nogle af dem var meget billige og selv om det i første omgang kan virke meget attraktivt, så ved jeg. at der vil komme klager væltende ind. De fleste folk vil gerne have det så billigt som muligt, men samtidig vil man have en god oplevelse. Desværre hænger priser og kvalitet i denne verden så godt som altid sammen. Af denne simple årsag er de blevet fravalgt.

Specielt glad er jeg for at GF Isabel, det tidligere Isabel Family, har valgt at ville samarbejde med os på trods af at vi er nye på området. Det er et helt igennem fantastisk hotel og i de år jeg tidligere havde rejsebureau, havde jeg ikke én eneste klage på GF Isabel. Det er et fantastisk hotel, hvor man kan vælge lejligheder, Bungalows eller villaer. Og hvad bedre er så lever deres all inclusive op til det de lover. Det er en god buffet og hvad angår drikkevarer er der ikke noget at sætte fingeren på. Selvom det er lokale drikkevarer, er det kvalitetsvarer og flere af deres gode cocktails hører også under deres alt inklusive. Se evt hotellet her og husk, ønsker du et prisforslag er du meget velkommen til at skrive.

Der er stadig et par hængepartier, som jeg pt arbejder på højtryk for at få på plads. Bl.a. individuelle udflugter. Som det er nu, kan du bestille private udflugter med egen bus og egen guide eller evt bare leje din egen bus der kan køre dig rundt. Men det kræver jo et vist antal mennesker ellers bliver det noget dyrt. Derfor overvejer jeg at lægge individuelle udflugter ind for 2 mand eller en lille børnefamilie. Ulempen er at det ikke vil kunne blive på dansk. Fordelen er at man ikke behøver at være en stor gruppe. Og hvis man nu meget gerne vil se hvaler og delfiner på en smuk bådtur - hvor vigtigt er det danske så egentlig? Bådturen og det fantastiske syn af disse prægtige dyr er lige så smuk uanset hvad sprog man taler.

Så er der evt. en biludlejning. Mange vælger at leje bil og derfor kan det være en ide at få det med. Dog er det ikke så nemt som det virker. De fleste har ikke det jeg gerne vil have. Det skal være med 100%'s forsikring uden selvrisiko! Og naturligvis en rimelig flåde af biler der ikke er 15 år gamle.

Nu kommer vi til det sidste. Jeg har indledt et samarbejde med et af Danmarks bedste rejsebureauer og kan derfor tilbyde rejser til hele verden til rimelige penge. Alt fra Thailand, rundrejser i Cambodia, Tyrkiet, Bulgarien, Egypten og mange mange flere. Jeg vil kunne gøre det billigere end de fleste idet jeg som sagt har fået en rigtig god kontrakt. Salget vil naturligvis gå via dem, men til mine priser og derfor ville det på de fleste ture blive lidt billigere for jer. Alt andet lige er det noget der tager sin tid, men allerede nu kan jeg tilbyde dig en rejse til næsten hvor som helst.

Jeg vil slutte af for denne gang og gå igang med at lave et stykke "rigtigt arbejde" ;-)

Hav en god dag derude

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME