Tenerife Sur et skønt hotel i Los Cristianos

Det bliver et ganske kort indlæg i bloggen i denne omgang, blot for at nævne, at vi endelig er lykkedes med at få et af mine yndlingshoteller med på listen. Et skønt 3+ hotel beliggende i Los Cristianos tæt på by, gågade og rutebilstation.

Hotellet hedder Tenerife Sur og er 3 stjernet. Rigtig mange af tidligere gæster har boet her og været meget tilfredse med opholdet. Hotellet har både lejligheder og studio værelser. Det er ikke for stort og heller ikke lille. Det har en passende størrelse til at være kanon hyggeligt og stadig i en størrelse, hvor der også sker lidt. Et dejligt poolområde og en rigtig god service. Studioerne er for max 2 voksne og deres 2 værelseslejligheder er for max 3 voksne og 1 barn, men nok bedre egnede til 2 voksne og 2 børn.

Dybhavsfiske på Tenerife. Sportsfiskeri.

Er du en ivrig fisker derhjemme? Sportsfisker? Eller bare nysgerrig? Så kan dybhavsfiske være noget for dig. Denne flotte specialbyggede striker 44, med outriggere og noget af det bedste udstyr penge kan købe, giver dig en unik mulighed for at gå efter de virkelig store fisk.

Mellem Tenerife og La Gomera er faunaen i Atlanterhavet utrolig stor og mulighederne for at fange noget pænt større end den hjemlige makre, er meget stor. Som enhver fisker ved, er der aldrig en garanti for at fange noget. Man kan dog gøre sit bedste både med udstyr og erfaring. Og begge dele finder du på Sofia. Udstyret er godt og af anerkendte mærker. Hvad angår erfaringen, så er kaptajnen Johnny, nærmest født på havet og med dybhavsfiskeri i blodet.

Bådture på Tenerife

Peter pan - sørøverskibet på Tenerife

Peter Pan er det, de selv kalder sørøverskibet på Tenerife. Båden har ikke rigtig noget med sørøver at gøre udover udseendet. Der er flere, der har troet at båden havde et sørøver tema ombord, men det er ikke tilfældet. Så det er i hvert fald ikke derfor I skal vælge båden.

Skibet er pænt og blev bygget i 1962 og sidst renoveret i 2001 og tilbyder 2 og 3 timers ture. Personligt synes jeg at 2 timers turene er alt for korte, men det er op til den enkelte. Der burde være tid nok til at se hvalerne og måske delfiner på en to timers tur, idet de kommer meget tæt på kysterne. Det kommer vel også lidt an på om man, som mig, elsker at være på havet eller om man vælger en sådan tur udelukkende med henblik på at se hvaler og delfiner.

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife - en helt unik oplevelse

Oplev hvaler og delfiner på Tenerife, er noget af det smukkeste, du kan gøre når du er på besøg. Det er en helt fantastisk oplevelse at opleve disse prægtige dyr i deres naturlige omgivelser. Hvis jeg skulle vælge en udflugt på Tenerife, som ikke skal være en historisk tur med masser af information, så vil jeg sige, at opleve hvaler og delfiner på en tur ud i Atlanterhavet, er et absolut must.

Det kan på ingen måder sammenlignes med et besøg i  det lokale zoo, hvor delfinerne udfører akrobatiske numre. Her oplever du dyret i dets naturlige omgivelser og meget tættere på end du regner med. Man vil naturligvis aldrig kunne garantere 100% at man ser både hvaler og delfiner, men der er så mange, at det er næsten umuligt ikke at se dem. Hvaler er der så mange af rundt om Tenerife, at flere og flere både lover hvalgaranti. Dvs, at ser du ikke hvaler, jamen så får du pengene tilbage.

Det er der en grund til. Jeg har i de over 10 år jeg har boet på Tenerife og været ude med de fleste af bådene, aldrig været ude for ikke at se hvalerne. Aldrig. Til gengæld vil jeg sige, at delfinerne kan godt udeblive. Vi ser dem tit. Rigtig tit. Og også ganske tæt på, men ikke helt så tit som hvalerne. Det kan nok være svært at sætte en procentdel på, men i godt over halvedelen af alle ture på havet, vil du ganske sikkert også opleve delfinerne.

Mascadalen på TenerifeMascadalen på Tenerife - set i baggrunden for at give en idé om turen ned og op


Masca udflugten på Tenerife er, efter min mening, en af de bedste udflugter øen har at tilbyde. Der findes et hav af busture, man kan vælge imellem, men ganske få, som indeholder så meget og samtidig viser dig nogle af de smukkeste områder på Tenerife.Den officielle tur, som er ganske godt arrangeret, går fra den sydlige del og op imod Teide, hvor man mange gange vælger at stoppe ganske kort i Vilaflor.

Side 1 ud af 2

Kontakt os

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel.

Kontakt os for enhver tvivl eller forespørgsel. Kontakt os her

Hoteller på Tenerife

Hoteller på Tenerife - få et godt tilbud

Se vores hoteller og få evt. et godt tilbud. Se mere her

Tenerife Udflugter

udflugter på tenerife

Private og personlige udflugter på Tenerife. Se Udflugter på Teneife her

Rejser til Tenerife

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly.

Få et tilbud på rejser til Tenerife, eller kun fly. Se mere her

Free Joomla templates by L.THEME